Octombrie este luna Squadurilor / 6.10. 2017 - 29.10.2017 Ora 20:00

Actualizare !

Castigatorii luni octombrie au fost desemnati . Echipa Nexus Gaming formata din SqueZZy1 (capitan) ,XiloanD ,AnexisNip ,adyss223 s-a impus in fata tuturor echipelor cu un scor detasat la turneul SQUAD FPP acumuland intreaga luna 1850 de puncte . Au avut 4 victorii , 92 de killuri si au fost in top 10 de 7 ori .Este o echipa care joaca impreuna de aproape 3 luni de zile la fiecare din meciurile organizate de PUBG Romania iar acest lucru se vede in performanta dovedita in aceasta luna . Marvo Romania ii rasplateste cu 4 tastaturi Marvo KG748 .


Turneul de Squad 3rd person a fost castigat de echipa TRYHARD a carui capitan este aXiNNNNTe1G si sunt castigatorii a 4 mouse Marvo G922.


Pueti vedea clasamentele aici !

SQUAD


SQUAD FPP
Fi SQUADUL Numarul 1!

Inscrie-ti echipa si fi in TOP !
Meciurile vor avea loc sambata Squad 3rd Person si duminica SQUAD FPP incepand cu ora 20:00 .


Deoarece sunt multi dintre voi care doresc sa participe la Custom Game se vor face doua serii de cate 24 de squaduri si fiecare serie va juca cate 2 meciuri .


In urma celor 2 meciuri, echipele vor primi puncte in functie locul si de numarul de killuri pe echipa . Punctajul se va cumula de la o saptamana la alta si va fi disponibil pe site. Mai multe detalii veti gasi pe site pe pagina clasamentului .


Pentru a primi parola la custom la 19:45 trebuie sa va prezentati pe camerele de discord asignate pe care le puteti vedea accesand linkurile de mai jos dupa ce se va inchide check-inul (19:30)


Si aceasta luna va asteptam cu premii surpriza ! Nu ratati meciurile din fiecare weekend !


Vezi aici distributia linkurilor de discord


SQUAD


SQUAD FPP


Setari Custom Gamesession title: PUBG Romania Custom Game


passwoard : Da - va fi transmisa pe discord


team: 4 persoane


First person camera only : NO -sambata YES- duminica


map option : 2 harti -1 vreme insorita 1 ceata


red zone : DA


blue circle :speed 1.4 /1.2


phase 1/8 standard (damage and durata)


vehicles :standard


weapons,attachments,consumables,Equip : level 3, ammunitions 1.5


costumes: 3Citeste mai jos in Regulament care sunt conditiile de a participa la acest eveniment

Urmareste-ne sambata pe stream pe canalele cunoscute pentru a afla cum poti castiga premiile oferite de PUBGRomania.

Orzanel

Sunrise_TV

NimorTV

PepsyTV

Poetul

PUJ33

ProphetX

PERICOL

Regulament Eveniment

Este responsabilitatea fiecarui jucator sa stie, sa inteleaga si sa urmareasca regulile fara exceptii [ 3.2 ]

Noi facem asta pentru ca iubim gamingul si vrem sa vedem comunitatea romaneasca cat mai interesata in gamingul competitiv.

Ajuta-ne sa mentinem o comunitate cat mai corecta si frumoasa prin urmarea regulamentului

1. [Inregistrare]

1.1 Inregistrarea se face pe site-ul www.pubgromania.ro

1.2 Pe siteul nostru va inregistrati la turnee pentru SQUAD si SQUAD FPP

1.3 Capitanul de echipa (cel care inregistreaza echipa) va trebui sa faca check in dupa finalizarea inscrierilor incepand cu 19:00

1.4 Intaietate la meciurile de Duo si Squad vor avea streamerii care sunt in colaborare cu PUBG Romania

2.0 [Reguli generale]

2.1 Regulile si informatiile se pot schimba in orice moment (data) fara o notificare prealabila.

2.2 Deciziile luate de staff sunt finale si nediscutabile.

2.3 Toti cei care participa si/sau fac stream la eveniment sunt obligati sa foloseasca 'Delay' de cel putin 180 de secunde. n.r. (Regulament Oficial PUBG)

2.4 Luati la cunostinta ca prin inregistrarea la competitiile organizate de Comunitatea PUBG Romania, va asumati raspunderea ca pe toata durata meciurilor nu va veti deconecta de la server in mod intentionat. Suntem constienti ca pot aparea probleme de conexiune sau 'crashuri' (jocul fiind inca in Early Acces) dar cand acestea se intampla trebuie notificat un membru din staff-ul comunitatii. In caz contral veti fi penalizat conform regulamentului [ 3.2 ]

3.0 [Reguli de conduita]

3.1 Fiecare participant are obligatia sa arate respect fata de alti jucatori din cadrul turneului cat si adminilor, insultele si alte aspecte cu privire la comportamentul intre jucatori nu sunt tolerate si aduc asupra jucatorului in cauza un ban.

3.2 Nerespectarea regulilor pot aduce un anumit nivel de ban ( de timp / sau permanent )

3.3 Stream-snipeul este interzis de catre PUBG si rezulta intr-un ban pe joc dat de catre developerii jocului.

4.0 [Check in pentru turneu]

4.1 In ziua turneului (dupa inregistrarea) trebuie sa faceti CHECK-IN-ul echipelor pentru fiecare turneu in parte, intre orele 19:00 si 19:30

4.2 Pe website noastru exista un buton numit CHECK-IN care va va redirectiona pe o alta pagina de unde veti selecta tipul turneului pentru care doriti sa faceti confirmarea . Trebuie sa introduceti numele si adresa de mail cu care ati facut inregistrarea . Butonul de check in va fi disponibil pana cand numarul echipelor ajunge la maxim : 2 x 24 Squad . Locurile sunt limitate si o parte din ele rezervate. Pe pagina unde sunt afisate echipele confirmate veti avea in dreptul echipei un link catre camera de Discord unde un membru din STAFF va intra si va va da parola de conectare la Custom Game.

4.3 In caz ca vor exista locuri libere in turneu, cei ce nu apuca sa faca "CHECK-IN-ul" se pot conecta pe serverul de Discord ( https://discord.me/pubgromania ), pe canalul 'NOT REGISTRED' si cu putin noroc poti participa la turneu.

4.4 Prezenta pe Discord se face cu 15 minute (19:45) inainte de inceperea competitiei. Echipele care nu vor avea 4 jucatori online in acel moment, cedeaza locul catre o alta echipa completa.

4.6 Aveti obligatia de a ramane prezenti pe serverul de discord al Comunitatii PUBG Romania pe toata durata turneului, atat cat si in pauzele dintre meciuri.

5.0 [Probleme de conexiune a serverelor]

5.1 In cazul in care apar probleme de conexiune cu serverele jocului la mai mult de 10% din jucatori meciul va fi repornit

6.0 [Premii]

6.1 Premiile sunt oferite de catre sponsorii comunitatii si nu pot fi trimise in afara teritoriului Romaniei. Pentru probleme legate de garantie si compatibilitate, va rugam contactati producatorul/distribuitorul premiului respectiv.

6.2 Pentru a intra in posesia premiului, veti fi contactat pe adresa de email a capitanului, de catre unul din membrii STAFF-ului.

Intra acum si