SQUAD TIME / 19 August 2017 20:00

Actualizare

Suntem bucurosi sa va anuntam castigatorii evenimentului cu numarul 4 .

Locul 1 - SQAD Echipa Tally-Ho - Premiu MOUSE GAMING G922
---->Achille Shijnder Loominatey Revealradok
Locul 1 - DUO Echipa AKMSquad - Premiu TASTATURI KG805 WHITE
---->Wayfarer GTRobert
Locul 1 - SOLO Rayn3 - Premiu Tricou Serilal PAN Killer


Si de data aceasta am fost coplesiti de numarul mare de echipe inscrise si ne cerem scuze fata de cei care nu au reusit sa prinda loc la eveniment . Au fost inscrisi : 300 jucatori la SOLO, 100 echipe DUO si 57 de Squaduri , dintre acestia doar primii 100/50/25 care au dat check in au primit parola. Speram sa fiti alaturi de noi in continuare si poate data viitoare castigatori veti fi chiar voi ! Urmariti-ne pe Facebook si pe site pt a fi la curent cu toate noutatile .

Despre Eveniment

Sambata aceasta avem o surpriza pentru voi, Marvo ofera celui mai bun squad 4 MOUSE GAMING G922 si doua TASTATURI KG805 WHITE pentru cei mai compatibili 2 jucatori care se vor inscrie la DUO.

Meciurile se vor desfasura astfel :

1- SOLO doar Pistoale

2- SOLO normal

3- DUO normal

4- SQUAD normal

Citeste mai jos in Regulament care sunt conditiile de a participa la acest eveniment

Urmareste-ne sambata pe stream pe canalele cunoscute pentru a afla cum poti castiga premiile oferite de PUBGRomania.

Orzanel

Sunrise_TV

NimorTV

PepsyTV

Poetul

P1SSY

ProphetX

PERICOL

Regulament Eveniment

Este responsabilitatea fiecarui jucator sa stie, sa inteleaga si sa urmareasca regulile fara exceptii [ 3.2 ]

Noi facem asta pentru ca iubim gamingul si vrem sa vedem comunitatea romaneasca cat mai interesata in gamingul competitiv.

Ajuta-ne sa mentinem o comunitate cat mai corecta si frumoasa prin urmarea regulamentului

1. [Inregistrare]

1.1 Inregistrarea se face pe site-ul www.pubgromania.ro

1.2 Pe siteul nostru va inregistrati la turnee ca Solo player, echipa de Duo sau Squad.

1.3 Capitanul de echipa (cel care inregistreaza echipa) va primi pe mailul specificat, informatiile de conectare pentru echipa lui.

1.4 Intaietate la meciurile de Duo si Squad vor avea cei care au terminat in Top10 in turneele anterioare

2.0 [Reguli generale]

2.1 Regulile si informatiile se pot schimba in orice moment (data) fara o notificare prealabila.

2.2 Deciziile luate de staff sunt finale si nediscutabile.

2.3 Toti cei care participa si/sau fac stream la eveniment sunt obligati sa foloseasca 'Delay' de cel putin 180 de secunde. n.r. (Regulament Oficial PUBG)

2.4 Luati la cunostinta ca prin inregistrarea la competitiile organizate de Comunitatea PUBG Romania, va asumati raspunderea ca pe toata durata meciurilor nu va veti deconecta de la server in mod intentionat. Suntem constienti ca pot aparea probleme de conexiune sau 'crashuri' (jocul fiind inca in Early Acces) dar cand acestea se intampla trebuie notificat un membru din staff-ul comunitatii. In caz contral veti fi penalizat conform regulamentului [ 3.2 ]

3.0 [Reguli de conduita]

3.1 Fiecare participant are obligatia sa arate respect fata de alti jucatori din cadrul turneului cat si adminilor, insultele si alte aspecte cu privire la comportamentul intre jucatori nu sunt tolerate si aduc asupra jucatorului in cauza un ban.

3.2 Nerespectarea regulilor pot aduce un anumit nivel de ban ( de timp / sau permanent )

3.3 Stream-snipeul este interzis de catre PUBG si rezulta intr-un ban pe joc dat de catre developerii jocului.

4.0 [Check in pentru turneu]

4.1 In ziua turneului (dupa inregistrarea) trebuie sa faceti CHECK-IN-ul echipelor pentru fiecare turneu in parte, intre orele 19:20 si 19:50 in caz contrar veti pierde locul, iar in locul echipei voastre va intra urmatoarea echipa inregistrata in turneu.

4.2 Pe website noastru exista un buton numit CHECK-IN care va va redirectiona pe o alta pagina unde va introduceti: numele din joc si adresa de email (pe care le-ati folosit la inregistrarea echipei) din acel moment veti primi pe email datele de conectare la serverul de Discord (adresa de Discord si canalul). Un membru din STAFF va intra apoi pe canalul de discord pe care va aflati pentru va a oferi parola de conectare la Custom Game.

4.3 In caz ca vor exista locuri libere in turneu, cei ce nu apuca sa faca "CHECK-IN-ul" se pot conecta pe serverul de Discord ( https://discord.me/pubgromania ), pe canalul 'NOT REGISTRED' si cu putin noroc poti participa la turneu.

4.4 Prezenta pe Discord se face cu 10 minute (19:50) inainte de inceperea competitiei. Echipele care nu vor avea 4 jucatori online in acel moment, cedeaza locul catre o alta echipa completa.

5.0 [Probleme de conexiune a serverelor]

5.1 In cazul in care apar probleme de conexiune cu serverele jocului la mai mult de 10% din jucatori meciul va fi repornit

Intra acum si